ASBÜ Kariyer Söyleşileri - 2

Konuşmacı: Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu* ( Türkiye İstatistik Kurumu Başkan Yardımcısı)

Yer: Sezai Karakoç Salonu

Tarih: 21.03.2024 Perşembe

Saat: 16.00

*1977 yılında Trabozon/Çaykara'da doğmuştur. 2001 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesinde Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede 2003 yılında Uluslararası Hukuk alanında yüksek lisansını bitirerek, 2019 yılında K.K.T.C. Yakın Doğu Üniversitesinde İşletme/ Yönetim ve Organizasyon alanında "Yerel Yönetimlerde Hizmetkâr Liderlik ve Çalışan Performansı İlişkisinde Pozitif Psikolojik Sermayenin Aracı Rolü" adlı tezi ile doktorasını tamamlayarak doktor unvanı aldı. Nisan 2009 - Nisan 2010 yılları arasında K.K.T.C. Başbakan Türkiye Özel Danışmanlığı ve Nisan 2010 - Nisan 2015 yılları tarihlerinde ise K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Türkiye Özel Danışmanı görevlerinde bulunan Kadıoğlu, Ocak 2009 - Ağustos 2011 yılları arasında Vakıfbank Yatırım Bankacılığı ve İştirakler Başkanlığı, İştirakler Müdürlüğü Denetim Kurulu Üyeliği ve Kasım 2014 - Mart 2017 yılları arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini icra etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi 22./23./24./25./26. Yasama Dönemlerinde Mayıs 2005 -Temmuz 2011 ve Ekim 2011 - Mart 2017 yılına kadar Milletvekili Danışmanı olarak görev yapan Kadıoğlu, 2017 - 2018 yılları arasında T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanlığını, 2018- 2021 yıllarında ise Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığını yürüttü; K.K.T.C. Uluslararası Final Üniversitesi/İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi/Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Bölümü/Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Programında Yrd. Doç. olarak görev yapmakla beraber, Genel Müdürlük statüsü değişen Göç İdaresi Başkanlığı Uyum ve İletişim Dairesi Genel Müdürlüğünde Kamu Kurumlarıyla İş Birliği ve Koordinasyon Daire Başkanlığını yürütmüş, ardından Göç İdaresi Başkanlığı Uluslararası Koruma Genel Müdürlüğü Menşe Ülke Araştırmaları Daire Başkanı olarak çalışmıştır. Şu an Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'te Başkan Yardımcısı olarak görevine devam emektedir.

resim